Seni Close Sales - Nota Close Sales

Hai Assalamualaikum, Nota ini ditulis semasa saya kesempitan wang. Saya mengamalkan konsep give more get more. Doakan saya berjaya ye. Amee...

Hai Assalamualaikum, Nota ini ditulis semasa saya kesempitan wang. Saya mengamalkan konsep give more get more. Doakan saya berjaya ye. Ameen.

Disini master din nak kongsi nota berkenaan Seni Close Sales. Dalam nota ini akan ada beberapa posting lain sambungan daripada nota ini. Ini adalah sebagai halaman utama untuk rujukan anda.

Dalam nota ini saya akan sentiasa kemaskini dari semasa ke semasa dan diambil daripada pelbagai sumber yang saya pelajari. InsyaAllah Doakan Saya Berjaya Ye.

Pengenalan Close Sales

Nota Close Sales

Sebelum saya pergi jauh menceritakan tentang bab Close Sales ni, pertama sekali anda kena pecahkan tembok mindset tu. Kalau tak pecahkan saya jamin anda tak dapat kuasai seni close sales ini.

Sebelum ni buat suatu benda gagal, kita kata susah. Lepastu tinggalkan terus tak buat. Malas buat. Tak nak buat sebab susah, tak de kepakaran dan sebagainya

Sebenarnya tak susah pun, kalau ada ilmu dengan betul dan terus berusaha dengan ilmu tu, kejayaan tak lari jauh dengan kita.

Ibarat kita nak cari barang dalam gelap lah, Lama-lama akan jumpa barang tu. Tapi sebelum jumpa tu macam-macam kita pegang. Kalau kita cari dalam cerah senang je nak cari.

Cari barang dalam gelap pun dapat jumpa apatah lagi cari barang dalam cerah. InsyaAllah apa yang kita berusaha Allah bagi.

Ok, dalam ilmu close sales ni, sebelum kita mula kena tetapkan target apa yang nak capai.

Nak bagi nampak kerja ini senang, kita kena pecahkan target kita.

Contoh: Target sebulan nak jual 160 unit/bulan

katalah kita kerja 20 hari. Jadi 160/20 = 8 Unit sehari perlu jual

Bila kita pecahkan, sedikit sahaja 8 unit sehari. Betul tak daripada tak mustahil 160 unit sebulan boleh jadi mustahil bila kita pecahkan hanya perlu jual 8 unit sehari sahaja.

Ok, nota seterusnya boleh lihat dalam isi kandungan dibawah. Boleh tekan tajuk nota untuk lihat nota yang ingin lihat. Nasihat saya untuk lebih faham sila lihat step by step supaya anda tidak ketinggalan.

Isi Kandungan

2. 
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Last update : 22/12/2019

COMMENTS

Nama

Bisnes,3,Bisnes Gaya Air Asia,1,Idea Baru,2,Info Bisnes,3,Kerugian,2,Nota Bina Copywriting,1,Nota Bisnes,4,Nota Close Sales,2,Panduan,1,peniaga vs usahawan,1,Startup,2,Tazkirah Bisnes,1,Tutorial,1,Ubi Jaga,1,Uncategorized,2,usahawan vs peniaga,1,
ltr
item
Nota Amir: Seni Close Sales - Nota Close Sales
Seni Close Sales - Nota Close Sales
https://1.bp.blogspot.com/-vgMuc0liEEk/Xf5CpDrPGEI/AAAAAAAAfxY/EjPlLcl1_EkPmE1xTV34rV_bm5MzktnhgCLcBGAsYHQ/s400/Nota%2BClose%2BSales.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-vgMuc0liEEk/Xf5CpDrPGEI/AAAAAAAAfxY/EjPlLcl1_EkPmE1xTV34rV_bm5MzktnhgCLcBGAsYHQ/s72-c/Nota%2BClose%2BSales.jpg
Nota Amir
https://www.amiruddin.me/2019/12/seni-close-sales-nota-close-sales.html
https://www.amiruddin.me/
https://www.amiruddin.me/
https://www.amiruddin.me/2019/12/seni-close-sales-nota-close-sales.html
true
961724647099121804
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content